Begeleiding binnen het onderwijs

Voor personeel

Zijn vitaliteit en duurzame inzetbaarheid speerpunten op jouw onderwijsinstelling? Als leefstijlcoach begeleid ik medewerkers tijdens individuele coaching en verzorg ik op maat gemaakte en toepasbare workshops. Je kunt hierbij denken aan thema’s als goede balans werk-privé, prioriteiten stellen en grenzen aangeven.

Alle interventies hebben als doel gezonde, tevreden en gemotiveerde medewerkers; jong & oud en nu & in de toekomst.

Inmiddels werk ik ruim 20 jaar als docente Zorg en Welzijn en weet ik als geen ander hoe het is om te werken op een onderwijsinstelling. De combinatie docente en leefstijlcoach zorgt ervoor dat ik mijn kennis en expertise over gezondheid én het onderwijs kan inzetten.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op.

Voor leerlingen

Zijn sommige leerlingen structureel moe of bewegen ze te weinig? Zijn ze uren per dag bezig met hun telefoon of PlayStation? Of wil je hen op een leuke manier kennis laten maken met lekker en gezond eten?

Leefstijlcoaching Papillon biedt onder andere op maat gemaakte smaaklessen en interactieve workshops aan. Denk hierbij aan thema’s als voedingsgewoonten, etiketten lezen, dagelijks bewegen, rustmomenten, beleving van beweging en slaapgewoonten.
Ook voor andere wensen kun je bij mij terecht, zoals het onder de loep nemen van het aanbod van de schoolkantine.

Door mijn ervaring als leefstijlcoach én 20 jaar ervaring en expertise als docent Zorg en Welzijn weet ik als geen ander hoe ik leerlingen kan motiveren. Niet alleen binnen het basisonderwijs, maar ook op het voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs heeft dit een toegevoegde waarde.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat de verschillende mogelijkheden zijn.